30 ago 2011

Dilluns 29, a Covadonga i Llanes

Ahir dilluns vam anar a Covadonga, al Santuari de la Mare de Deu, i patrona d'Astúries. Feia un dia emboirat, molt tapat i força fred. Típic d'aquestes contrades.

Vam visitar la Santa Cova (això és com Montserrat, Santa Cova, Basílica, Col·legiata, passeig amb tendes on venen records, restaurants, bars, etc...) Un dia he de fer un inventari de les semblances Catalunya - Astúries, i flipareu...
,
Vam dinar a Cangas de Onís. L'església és espectacular, i el pont romà també, amb la Creu de la Victoria penjada al mig, sobre el Sella.

A la tarda, vam anar a Llanes, típic poble mariner. Us recomano el casc antic i el moll, al port, on es pot veure l'escultura Los cubos de la memoria de l'escultor vasc Ibarrola. Impactant i trencadora.

Per cert, ens va ploure una mica. Tot el dia va estar tapat i amb boira. De 12 dies a Astúries, 3 hem tingut mal temps - però pluja poca -, a la Senda del Oso, visitant Oviedo, i ahir.

Al vespre, la Judit i jo, vam anar a Oviedo, al bar de la Peña Barcelonista de Oviedo, a veure el partit contra el Villarreal. Quina pallissa!! La Judit s'ho va passar molt bé.

No hay comentarios: