21 ago 2011

Per l'occident d'Asturies, fins a Ribadeo, a Galicia

Ahir dissabte varem fer una bona excursió, per la part occidental d'Astúries, fins a Castropol. El temps, immillorable. Va fer sol, boira, pluja, i una altra vegada sol. Vàrem fer una excursió amb barca, per la Ria del Eo, fins a Ribadeo, una població de Galicia. La Ria del Eo separa Galicia d'Astúries.

Varem dinar a Ribadeo, amb l'Alberto, el meu jefe, que està estiuejant a Ribadeo. Ens ho vam passar molt bé, ja que ens va ensenyar tot el poble. Tant Castropol com Ribadeo, son pobles típics del nord de la península, amb casalots enormes, plens de balconades i galeries envidriades, que els hi dona un aire majestuós.

El dinar, de "picoteo", que en diuen per aquí. La Judit va demanar cecina, i una mica més no ens en deixa. També varem menjar pollastre, pop i tonyina a la planxa. Tot molt bo.

A la tarda, ens varem aturar una estona a Viavelez, un poble de pescadors típic d'Astúries. Té un port natural, que protegeix el moll i tot el barri de pescadors. Val la pena visitar-lo. A més, ahir hi feien una prova de triatló. El poble ple de gent i quasi sense cotxes, ja que van tallar el transit.

No hay comentarios: